Denne hjemmeside sætter cookies for at opnå en funktionel side og for at huske dine foretrukne indstillinger. Ved hjælp af cookies laver vi statistikker og analyserer besøg på vores side så vi sikrer, at siden hele tiden forbedres, og at vores markedsføring bliver relevant for dig. Hvis du giver dit samtykke, så tillader du, at vi sætter cookies (enten i form af egne cookies og/eller fra tredjeparter), og at vi behandler de personoplysninger, som indsamles via de cookies. Du kan læse mere om cookies i vores cookiepolitik HER, hvor du også altid har mulighed for at trække dit samtykke tilbage.
0DKK
I alt0,00 DKK
Vis indkøbskurv
Produkter
Hurtig levering, 1-2 hverdage med GLS / DAO 1-4 hverdage samt weekend

Din ordre sendes samme dag ved køb inden kl. 08.00

Gratis fragt over 499,00

Til pakkeshops samt privat levering

Næste afsendelse:

Pakker med GLS eller DAO KUN 29,- til alle pakkeshops

Fremragende 4.6 ud af 5 stjerner

Vi samler kun på tilfredse kunder

Cookie og persondata politik for butterfliies.dk

Dette er cookie og persondata politikken for butterfliies.dk, der er tilgængelig fra www.butterfliies.dk
 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.

Hvad bruger vi cookies til?

Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside. De data der i den forbindelse indsamles, ser vi ikke hos os.

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

Nødvendige/Tekniske
Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.

Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.

Statistiske
Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.

Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.

Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage

Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.

Du har altid mulighed for at slette eller trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke her HER

Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies kan dette kun ske ved denne metode)
Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies
Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere denne politik.



Mere information

Forhåbentlig har det afklaret ting for dig, og som tidligere nævnt, hvis der er noget, du ikke er sikker på, om du har brug for eller ikke, er det som regel mere sikkert at lade cookies aktiveres, hvis det interagerer med en af ​​de funktioner, du bruger på vores site.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (Persondatapolitik / GDRP)

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på butterfliies.dk, behandles af Butterfliies by Sasha Sunida (Firmaet bag butterfliies.dk) og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med gældende dansk ret.
Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling på via vores shop - herunder stamdata såsom navn, adresse, telefon nummer, e-mail og varedata, som vedrører dig.Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet fortroligt. I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil din e-mail-adresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring, du via din tilmelding automatisk vil give samtykke til. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke afmeld i mailen.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Virksomheds ejeren (direktøren) har har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.butterfliies.dk er Sasha Sunida Holm Christiansen.
Som registreret hos butterfliies.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven samt de nye GPDR regler og henvendelse i forbindelse hermed rettes til butterfliies by Sasha Sunida via e-mail info@butterfliies.dk

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, dog er de data der sendes mellem vores website og vores besøgende, krypteret med 256-bit SSL-kryptering. Det betyder, at en tredje part ikke kan opsnappe de data, der udveksles mellem vores website og vores besøgende. Det kan f.eks. være e-mailadresser, kreditkortoplysninger osv. 

Men hvis du stadig leder efter mere information, kan du kontakte os via en af ​​vores foretrukne kontaktmetoder:

E-mail: info@butterflies.dk